tisdag 20 oktober 2009

Nu börjar det kännas lite pirrigt!

Som många av er redan vet åker vi till Thailand i höst. Bokningen gjordes redan i februari i år och då kändes det ju självklart som en evighet fram till att vi skulle åka. Men snart är det alltså dags! Vi bestämde oss för att boka boendet för de första och sista nätterna men resten av tiden kommer vi att backpacka och vill inte låsa oss vid något ställe.

Vi bokade resans första boende igår, vi kommer hamna på ett enkelt men trevligt hotell som heter Karon Living Room, läs mer om hotellet här. Nedan ser ni en bild på ett av rummen.
De sista 3 dagarna kommer spenderas i Bangkok. Det kommer nog bli en del shopping så idag slog vi på stort och bokade ett businnes class- rum på ett fint hotell som ligger nära det berömda shoppingparadiset MBK-center. Hotellet heter Siam @ Siam Design Hotel & Spa, besök deras hemsida här. När jag skummade igenom kundrecensionerna såg jag detta som någon skrivit: "Vi hade också happy hour med gratis drinkar och snacks från kl. 6 till 8. De har en vacker restaurang på taket där du kan grilla din egen mat." Fancy! Det är nog det dyraste boendet på hela resan, men om man jämför med svenska priser så är det ju inte så farligt. Här har ni lite bilder:
Ett business class-rum, sånt som vi bokat.

En av barerna.

En restaurang högt upp i huset, "Skydine" heter den visst.
Här vill jag äta någon kväll.


Poolområdet.

Vinbaren.

Inga kommentarer: