söndag 29 mars 2009

Sista saken på att-göra-listan


Ja, nu är det dagen D. Vi har fått ut allt från lägenheten och nu är det bara småpill kvar. Att måla där TV:n suttit till exempel.

Eller så kan man fuska, fast jag tror kanske den nya ägaren skulle bli lite misstänksam om Mathias var där när han flyttade in.

torsdag 26 mars 2009

Filminspelning


Nu är klockan 06.24 och jag har varit på location i snart 45 minuter. Jag som aldrig varit särskilt morgonpigg blev förvånad över hur lätt det var att komma upp.

Mr. Director Henke Björn does his thing.

Bilkillarna är i sitt esse och mustaschen levde sitt eget lilla liv.

onsdag 25 mars 2009

För unga Fruentimber - våfflor à la 1700-tal

Nå? Åt ni några våfflor idag? Det var ju trots allt våffeldagen. För mig blev det inga frasisar - får fuska mig till en efterskottsvåffla någon gång framöver. Kanske blir det en sur Grädd-Whahfhla.

måndag 23 mars 2009

Jag gillar Citys horoskop


Det står: "Du är utvilad och tankad med nya friska idéer. Sätt igång och börja jobba och ta med någon du litar på." Känns fint med tanke på att jag och Micke tävlar i Best Yet idag ;)

Edit: Det blev ingen vinst, men ett bra bidrag som vi känner oss stolta med. Vi jobbar bra tillsammans - och inte minst så hade vi roligt!

söndag 22 mars 2009

Fruktstund


Kiwi med mamma.

Vårat blivande kök


Det är förmodligen här alla kommer hamna på inflyttningsfesten sen.

Barnsäkert


Anders försöker få upp en låda, jag tror han lyckades efter lite pill.

Inuti muffen


Här står jag och Mathias pappa och lurar i en nisch. Här ska våran kyl och frys stå sedan. Om jag tänker rätt så är det jag som är frysen.

lördag 21 mars 2009

På väg till Mathias föräldrar


Jag undrar om de kommer märka någon skillnad.

tisdag 17 mars 2009

Gulle mig


Ibland finns det tid för spex på filminspelningar.

Och vad menar han med det?


Jag stod och läste Metro i morgonrusket när jag hittade en artikel om en robot som "bara" är 158 cm lång. "Hade vi gjort roboten lik en riktig människa hade det känts obehagligt" säger uppfinnaren Shuji Kajita.

måndag 16 mars 2009

Dagens Aftonbladet

Vad är det med djuren egentligen?! Vilka huliganfasoner!

onsdag 11 mars 2009

Word

Klicka för att förstora artikeln.

Dagens Aftonbladet

Aftonbladet fortsätter på sitt djur-tema, men nu var det visst en människa det handlade om. Pluspoäng för "ballade ur totalt".

måndag 9 mars 2009

lördag 7 mars 2009

Hatten av


Ja, ni ser rätt, det är en prislapp som hänger och dinglar. Dessutom var det extrapris.

torsdag 5 mars 2009

Ljusare tider

Jag önskar att jag kan hålla kvar vid den positiva känsla jag har just nu. Den kan bero på flera saker: att vi är på väg mot varmare och ljusare tider, att jag har skaffat mig en extrasysselsättning som jag ser fram emot att kasta mig in i, att vi snart ska få flytta till den lägenhet vi längtat efter i över ett år, att vi fick ut nog med pengar när vi sålde min lägenhet, att jag har en massa roliga saker att se fram emot överlag (bland annat resan i november). Ja, en massa orsaker alltså. Jag har varit både stressad och lite nere över vintern, bland annat på grund av mörkret, men också eftersom jag var orolig för att vi inte skulle få lägenheten såld och bli ståendes med ett fett skadestånd från Peab istället. Men nu blev det allstå inte så. Det känns otroligt härligt och jag har nog inte insett förrän nu exakt hur dåligt jag mått den senaste tiden. Jag ska inte låta mig halka tillbaka igen.