torsdag 24 april 2008

måndag 21 april 2008

på god väg

hinner inte skriva så mycket nu, ska iväg till jobbet om ett par minuter, men jag vägde mig i morse och jag blev så glad! efter en veckas nyttigt ätande och daglig motion har jag gått ner 1,5 kilo! :D fortfarande ett par kilo kvar att bli av med innan jag är helt nöjd, men nu vet jag i alla fall att det jag gör fungerar!

...lycka...

tisdag 15 april 2008

min väg mot beach 2008

under ett par månader har jag gett mig fanken på att inte äta godis om veckorna. inte dricka öl, äta annat onyttigt eller bara slappa om dagarna heller för den delen!

varje vardagsmorgon går jag upp kl 05.50, drar på mig träningskläder och sen bär det av ner till mamma. där möts vi upp och sen ger vi oss ut på en snabb promenad på ungefär 50 minuter. i början märkte jag ganska snabbt av restultat i form av bättre humör, mer ork och så vidare och så blev jag nog av med något kilo på vägen också.. men nu står vågen still! inte någon som helst viktminskning på rätt länge.. mamma menar att det kan bero på att jag fått lite mer välutvecklade muskler och att de ju väger mer än fett. hoppas det är så.

hur som helst har jag inte bara mätt min framgång med hjälp av vågen, utan också med måttbandet. jag mätte första gången den 27/2 och när jag mätte igen den 9/4 hade jag minskat 2 cm i midjan, 1,5 cm runt stuss och hela 3 cm runt tudde och mudde. varför ska jag minska som mest där?! jaja. cm och måttband i all ära, det är ju kul att se resultat på riktigt! och idag hände något. jag har märkt att mina jeans sitter lite pösigare på mig, om det är för att de inte blivit tvättade på ett par användningar eller för att jag blivit mindre vet jag inte, MEN jag lyckades ta av- och på mig dem utan att knäppa upp gylfen. det, mina vänner, är stort!

tisdag 8 april 2008

inte tillräckligt smart för mensa


men jag är rätt nöjd ändå - tror säkert jag skulle fått full pott om det inte var så att jag gjorde testet på min lunch med skrikiga, tv-spelandes 3d-grafiker i bakgrunden. så det så!

tisdag 1 april 2008

oogie-poogie

det är sånt här som får mig att säga "nääääääää.. oogie-poogie-poo..." och lägga huvudet på sned. och visst är kängurun lite lik min misse?